Premiescan

Premiescan salarisadministratie

Besparen is altijd fijn. Achteraf geld terugkrijgen ook. Dat is precies wat ik met de premiescan doe: controleren waar u recht op heeft en of u alle premie- en subsidiemogelijkheden voor de salarisadministratie wel volledig benut.

Wetgeving op het gebied van sociale zekerheid is zeer complex en verandert snel. Als werkgever is het lastig om zeker te weten of uw salarisadministratie 100% juist is. Dat achterhaal ik met de premiescan. Ik scan niet zoals de meeste premiescannen ‘grof’, maar ga door tot op werknemersniveau. Ik zorg ervoor dat onterecht afgedragen premies teruggevorderd kunnen worden.

Hoe werkt een premiescan?

Heeft u meer dan 15 werknemers in dienst en bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen of welke premies u eventueel terug kunt vorderen? Dan kom ik graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Wanneer u akkoord geeft op het uitvoeren van de scan, ontvangt u van mij een mail voor het opvragen van alle benodigde stukken. Als ik deze van u binnen heb, ga ik hiermee aan de slag. Afhankelijk van de uitkomst volgt een uitgebreid rapport.

Waar let ik op bij de premiescan?

Met de premiescan controleer ik de salarisadministratie met terugwerkende kracht over de afgelopen vijf jaar. Daarbij let ik onder meer op:

  • Premiekortingen en subsidies

Werken er binnen uw bedrijf arbeidsgehandicapten of oudere werknemers? Dan komt u wellicht in aanmerking voor bepaalde loonkostenvoordelen. Dit zoek ik graag voor u uit.

  • Juiste sectorindeling

De Belastingdienst deelt elk bedrijf in een bepaalde sector in. Die indeling bepaalt de hoogte van de sectorpremie die u betaalt. Ik controleer met de premiescan of uw bedrijf wel in de juiste sector is ingedeeld en of u de juiste premie betaalt. Het goede nieuws: hier valt vaak flink te besparen!

Hoe ziet het kostenplaatje van de premiescan eruit?

Het fijne aan de premiescan is dat u helemaal niks betaalt als de scan niks oplevert: no cure no pay. En ook al levert de scan niets op, dan weet u in elk geval dat u alles waar u recht op heeft ook echt benut – ook een fijne bevestiging. Levert de scan wél een mooie besparing op? Dan vraag ik een percentage van de gevonden besparing.

Start typing and press Enter to search