Wie ben ik

Ilonka van Leeuwen

Met meer dan dertig jaar aan kennis en ervaring op zak in de financiële sector kan ik wel zeggen dat financieel advies helemaal ‘mijn ding’ is. Ik werk volledig vanuit passie: cijfers heb ik altijd fascinerend gevonden.

In 1988 begon ik bij Flynth Adviseurs en Accountants B.V. (destijds nog LTB B.V.) als assistent accountant. Vanaf 1991 kwam daar de functie van salarisadministrateur bij. Voor leren ben je nooit te oud, dus rondde ik in 2011 mijn HBO-opleiding tot adviseur sociale verzekeringen af. Deze functie heb ik tot 2018 ook bij Flynth bekleed, tot ik besloot de stap te zetten om een eigen financieel adviesbureau te starten. Al snel was LION Advies een feit.

Ik moet direct zeggen: ik ben niet het prototype financieel adviseur en wil dat heel bewust ook helemaal niet zijn. De financiële advieswereld wordt vaak als een tikkie ‘suf’ bestempeld. Jammer, want ik denk dat het anders kan en doe het ook graag anders. Bij LION Advies geen stroeve formele afspraken, wél een ‘no nonsense’ gesprek zonder ingewikkelde termen. Ik vind altijd een weg die naar Rome leidt en ontzorg graag van A tot Z.

Mijn missie? Iedereen duidelijk voorspiegelen dat het allemaal echt niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ik zorg voor een duidelijk overzicht wat u te wachten staat en los pro-actief problemen op. Zo blijft u niet ‘zwemmen’ in de financiële rompslomp en kunnen we beide doen waar we sterk in zijn.

ilona_isolated_op_stoel_04

Sociaal

In heldere taal zonder ingewikkelde termen ontzorg ik u graag.

Ik sta voor u klaar

Met een duidelijk overzicht weet u altijd wat u te wachten staat. Heeft u vragen? Dan kunt u mij altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

Alle diensten

Premiescans salarisadministratie

Levert de scan niks op? Dan betaalt u ook niks.

Advies Sociale verzekeringen

Ik zorg dat u door de bomen het bos blijft zien.

ZZP / MKB

Als financieel adviseur stort ik me graag op uw papierwerk.

Particulieren

Slapeloze nachten door de blauwe envelop? Neem geen risico!

Start typing and press Enter to search